Alcoholademtester

alcoholademtester

Productdetails

Alcoholademtester


Gewicht: 87,0 g

Achtergrondverlichting: rode LED

Materiaal: ABS

Testbereik: 0,00-0,19% BAC en 0,0-1,9 g / l

Kleur: zwart en wit

 

Structuur:

1. 【UNIEKE KENMERKEN】 1) de breathalyzer testclassificatie is instelbaar met 6 veelgebruikte eenheden (% BAC-VS, g / l-EU, mg / L BRAC-JP, mg / 100 ml-CN, ‰ BAC-RU, ‰ prom-PL); 2) LET OP en ALARMING waarden kunnen door gebruikers worden ingesteld op basis van uw eigen behoefte; 3) maximaal 32 recente testrecords voor uw controle.

2. 【GEAVANCEERDE FUNCTIES】 Inclusief continue temperatuurcontrole, door de gebruiker instelbare waarschuwingsniveaus en een intern mini-solenoïde-adempompsysteem dat voor de meest nauwkeurige en efficiënte ademhalingstesten voor testen zorgt. De waarden VOORZICHTIG en ALARMING kunnen door gebruikers worden ingesteld op basis van uw eigen wettelijke voorschriften.

Gevoed door 3AAA alkalinebatterijen (niet inbegrepen), zal het automatisch uitschakelen om stroom te besparen na het voltooien van de test gedurende 5 seconden. Bovendien is het ontworpen met een laagspanningsindicatie.

3. 【MAKKELIJK TE GEBRUIKEN】 Druk gewoon 2 seconden op de aan / uit-knop om de professionele breathalyzer alcoholtester te starten, wacht 20 seconden op opwarmen en blaas dan met de tester gedurende 5-6 seconden, het resultaat is klaar na 3 seconden, en deze wordt gedurende 15 seconden op het LCD-scherm weergegeven.

4. 【OPMERKING】 Om de testresultaten nauwkeurig te maken, test u 20 minuten later na het drinken met de alcohol-breathalyzer; wacht nog 3 minuten voordat u de volgende test start om het precieze testresultaat te krijgen .
Alcoholtester (1) .jpgAlcoholtester (2) .jpgAlcoholtester (3) .jpgAlcoholtester (4) .jpgAlcoholtester (5) .jpgAlcoholtester (6) .jpgXQ8 Jesse-contactpersoon van Kinglaiky.jpg

Hot Tags: alcoholademtester, China, leveranciers, groothandel, aangepast, te koop

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk