Sports Survival EHBO-kit voor medische cadeau

DUURZAAM, STERK EN ONTWORPEN ALS LAATSTE. Gemaakt van 600D Polyester. Deze EHBO-set wordt geleverd in de sterkste tas in zijn prijsklasse. 2. WATERDICHTE INNERLIJKE INHOUD. De tas is waterbestendig en alle innerlijke items worden beschermd tegen water in duurzame laminaatzakken. 3.ORGANISATIE IS SLEUTEL TIJDENS CRISISTIJD. Elke binnenhoes is gelabeld op basis van zijn functie. Tijdens stressvolle situaties kunnen alle items eenvoudig worden teruggehaald en achteraf op een ordentelijke manier worden vervangen. U hebt ook een apart zakje met rits voor uw eigen voorgeschreven medicatie.

Productdetails

Sports Survival EHBO-kit voor medisch cadeau

1. Materiaal: polyester zak

2. Logo: zeefdruk

3.Alle items zijn vrij selectie.

4. Sample tijd: 5 dagen

5. Productie tijd: 15 ~ 20 dagen

Medical item.jpg

First aid box item list.jpg


DUURZAAM, STERK EN ONTWORPEN ALS LAATSTE. Gemaakt van 600D Polyester. Deze EHBO-set wordt geleverd in de sterkste tas in zijn prijsklasse.


2. WATERDICHTE INNERLIJKE INHOUD. De tas is waterbestendig en alle innerlijke items worden beschermd tegen water in duurzame laminaatzakken.


3.ORGANISATIE IS SLEUTEL TIJDENS CRISISTIJD. Elke binnenhoes is gelabeld op basis van zijn functie. Tijdens stressvolle situaties kunnen alle items eenvoudig worden teruggehaald en achteraf op een ordentelijke manier worden vervangen. U hebt ook een apart zakje met rits voor uw eigen voorgeschreven medicatie.


Hot Tags: sport survival EHBO-kit voor medische cadeau, China, leveranciers, groothandel, aangepast, te koop

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk