Kleurrijke Travel Manicure Kit Set te koop

Feature: 1. HOGE KWALITEIT 100% ROESTVRIJ STAAL MANICURE KIT: gereedschap van de onze deze nagelknipper set zijn allemaal gemaakt met hoogwaardig chirurgisch staal om een veilige sterilisatie probleem te garanderen, corrosie te voorkomen en geen risico van infecties, nooit roesten, dit maakt de verzorgingsset ook sterk en duurzaam 2.Een BESTE GESCHENK VOOR UW KLANTEN: deze nagelverzorgingsset wordt geleverd met een draagbaar plastic reisetui en een geschenkdoos die verschilt van andere pedicure manicuresets, u kunt de branding doen voor reclame. 3.VERLAAG UW GIFTEN BUDGET deze manicureset is ontworpen voor promotionele doeleinden die lagere kosten voor bulk-inkoop.

ProductdetailsKleurrijke Travel Manicure Kit Set te koop

Afmeting: 10x5.5x2 cm,

Materiaal: Plastic + staal (nagelknipper / oorsmeerlepel / wenkbrauwschaar + wenkbrauwclip)

Eenheidsgewicht: 30g,

Mea: 50 * 50 * 42cm / 500pcs

G / NW: 16kg,

2. Logo: zeefdruk

4. Sample tijd: 7 dagen

5. Productie tijd: 15 ~ 20 dagen


Voorzien zijn van:

  1. HOGE KWALITEIT 100% ROESTVAST STAAL MANICURE KIT: gereedschap van de onze deze nageltangset is alles gemaakt van hoogwaardig chirurgisch staal om een veilig sterilisatieprobleem te garanderen, corrosie te voorkomen en geen risico te lopen op infecties, nooit te roesten, dit maakt ook de verzorging kit sterk en duurzaam

  2. EEN BESTE CADEAUBONNEN VOOR UW KLANTEN: deze nagelverzorgingsset wordt geleverd met een draagbaar plastic reisetui en een geschenkdoos die verschilt van andere pedicure manicuresets, u kunt de branding doen voor reclame.

  3. VERMINDER UW GIFTEN BUDGET deze manicureset is ontworpen voor promotionele doeleinden die lagere kosten voor bulkinkoop oplevert.


    Pedicure kit.jpg


XQ8 Jesse-contactpersoon van Kinglaiky.jpg


Hot Tags: kleurrijke travel manicure kit set te koop, China, leveranciers, groothandel, aangepast, te koop

Onderzoek

You Might Also Like