Persoonlijke Mens-Silk banden met borduurwerk Logo

Te gedenken gebeurtenis: 1. Wij concentreren op gelijkspel 10 jaar, goede kwaliteit interlining maakt onze banden zwaar gewogen en elastiek, die gemakkelijk zijn ontworpen voor een perfecte knoop. Geschikt voor de meeste gelegenheden: Business, Party, Dating, ect. 2. de stropdas is onderdeel van onze best verkopende lijn van stropdassen. Functie met unieke vorm ontwerp, deze zijden stropdas kan je maken uit gewone. 3. vaststelling van de zachte en goede textuur, het is comfortabel om te dragen en aan te raken, die is een must-have accessoire voor elke succesvolle mannen. Gemaakt van hoge materiaal, kan het worden gebruikt voor een lange tijd.

Productdetails

Persoonlijke Mens-Silk banden met borduurwerk Logo

1.length:150 cm

2.Material: Terylene zijde

3. logo: borduren

4. sample tijd: 7 dagen

5. Produktietijd: 15 ~ 20days

6. betalingstermijn: T/T 30% aanbetaling vooraf, 70% saldo betaald vóór

verzending.

Te gedenken gebeurtenis:

  1. Wij concentreren op gelijkspel 10 jaar, goede kwaliteit interlining maakt onze banden zwaar gewogen en elastiek, die gemakkelijk zijn ontworpen voor een perfecte knoop. Geschikt voor de meeste gelegenheden: Business, Party, Dating, ect.

2. de stropdas is onderdeel van onze best verkopende lijn van stropdassen. Functie met unieke vorm ontwerp, deze zijden stropdas kan je maken uit gewone.

3. vaststelling van de zachte en goede textuur, het is comfortabel om te dragen en aan te raken, die is een must-have accessoire voor elke succesvolle mannen. Gemaakt van hoge materiaal, kan het worden gebruikt voor een lange tijd.XQ8 Jesse contact from Kinglaiky.jpg

Hot Tags: gepersonaliseerde mens zijde banden met borduren logo, China, leveranciers, groothandel, aangepast, te koop

Onderzoek

You Might Also Like