Verstelbare UV-vizier stro zonnehoed

Verstelbare UV-vizierstro-zonnehoed Verstelbare maat: De zonneklep-hoed past voor een hoofdomtrek van 52-58 cm, je zou de interne klittenband kunnen gebruiken om aan te passen voor een meer geschikte maat. Grote rand: de klep van de zonneklep is breed om je gezicht en nek te beschermen tegen schade door de zon. Hoe eerder en hoe beter jij ...
Praat nu

Productdetails

Verstelbare UV-vizier stro zonnehoed

  • Verstelbare maat: De zonneklep-hoed past voor een hoofdomtrek van 52-58 cm, je zou de interne klittenband kunnen gebruiken om aan te passen voor een meer geschikte maat.

  • Grote rand: de klep van de zonneklep is breed om je gezicht en nek te beschermen tegen schade door de zon. Hoe eerder en hoe beter u uw huid begint te beschermen, hoe minder u betaalt als u ouder wordt. En een zonnehoed helpt je het verschil te maken

  • papieren rietje

  • Handig gebruik: onze zomer strohoed is flodable, het is gemakkelijk in te pakken in de strandtas of koffer.

  • Ontwerp: Deze stijlvolle hoed met brede open rand, laat je verschillende haarstijlen toe, zoals paardenstaart. In de hete zomer is het ontwerp met open bovenkant meer ademend dan gewone hoeden. De mooie strik erachter maakt je aantrekkelijk in de massa.

  • Aangename gelegenheden: geweldig voor dagelijks gebruik, zoals wandelende honden, reizen, wandelen, kamperen, tuinieren.

Verstelbare UV Visor Straw Sun Hat (10)Verstelbare UV-vizier stro zonnehoed (8)Verstelbare UV-vizier stro zonnehoed (2)Verstelbare UV-vizier stro zonnehoed (3)Verstelbare UV-vizier stro zonnehoed (4)Verstelbare UV-vizier stro zonnehoed (5)

Hot Tags: verstelbare uv-vizier stro zonnehoed, China, leveranciers, groothandel, aangepast, promotie, te koop

Onderzoek

You Might Also Like