Relatiegeschenk planning

- Oct 20, 2017-

Planning is een belangrijk onderdeel van relatiegeschenken voor bedrijven, waaronder planningsstrategieën om geschenken te bepalen (in marketingactiviteiten), stijl (uitvoering van de kenmerken en ideeën van het bedrijf), implementatieplan. Van plan om de richting van relatiegeschenken consistent te houden met de algemene marketingcampagne, zodat de beste resultaten kunnen worden behaald.

Planning punten:

1., commerciële reclame geschenken moeten in overeenstemming zijn met de algemene marketingactiviteiten van het bedrijf, reclame geschenken om het effect van de algemene marktpromotie-activiteiten te bevorderen.

2. relatiegeschenken om de consistentie te behouden, hetgeen een planning vereist die een bepaalde tijdspanne heeft. Geschenkenplanning op lange termijn heeft een beter effect op de marktbevordering dan tijdelijke regelingen op korte termijn. 3. planning vereist effectieve communicatie, alleen om uw behoeften volledig te begrijpen, om het juiste programma voor u aan te bevelen.

4, het bijhouden van de nieuwste trends in geschenken, nieuwe geschenken om indruk te maken op klanten.

5. vermijd de beperkingen zodat marketingactiviteiten met succes kunnen worden uitgevoerd.

Bijvoorbeeld:

1: enterprise kantoorbenodigdheden dergelijke producten omvatten papier baksteen, boek, map, die kan worden gebruikt voor commerciële reclame geschenken, kan ook worden gebruikt in het interieur van de eenheid, is een belangrijke plaats in het boek reclame, de map kan ook bedrijfsprofiel verhogen, geschikt voor kantoorcadeau.

2: reclame pen is klein, praktisch, veelzijdig, ongeacht een groot aantal van de distributie of speciale cadeau, hebben de juiste keuze, waaronder: balpen, handtekening pen, modelleer pen, merk pen, enz ..

3: reclamelijsten herinneren mensen aan de tijd en herinneren u aan uw merk. Middelgrote en high-end geschenken. Inclusief: plastic schaal tafel, metalen schaal tafel, multifunctionele tafel en ga zo maar door. 4: reclame kleding echte "intieme" contact, zodat het merk diep in de harten van mensen.

Met inbegrip van: T-shirt, T-shirt, jasje, vest, reclamekap, sjaals, stropdassen en ga zo maar door.

5: elektronische producten praktisch en technisch, moderne mensen geven de voorkeur aan wetenschappelijke en technologische geschenken.

Waaronder: rekenmachine, radio, elektronische kalender, PDA, elektronische gezondheidszorgproducten, enz .. 6: leer lederen charme en delicate zoals de natuur zelf wordt vaak gebruikt in high-end relatiegeschenken. Inclusief: naam kaarthouder, sleutel tas, make-up tas, portemonnee, koffer, zilveren clip.

7: Desk boutique met prachtige uitstraling en uitstekende kwaliteit, met prachtige reclameborden productie, is populair in de afgelopen jaren, de officiële zakelijke gelegenheden van high-end geschenken.

8: kristalproduct zelf grondig, kristalhelder, breking en briljante, nobele kwaliteit in één oogopslag.

Met behulp van kunstmatig kristalmateriaal kan het worden verwerkt tot verschillende vormen, met een prachtige verpakking, geschikt voor belangrijke activiteiten om te herdenken en awards uit te reiken.

9: praktische geschenkzakproducten, geschikt voor vergaderingen, seminars, tentoonstellingen, waaronder: muntentas, pennenzak, bagage, computertas, vrijetijdstas, koffer, enz.

10: huishoudelijke producten, zodat het geheugen van corporate merken, diepgaand in elke hoek van het leven van mensen, waaronder geschikt is voor tentoonstellingen, promotionele geschenken van low-grade geschenken, evenals Zwitsers zakmes, merknaam apparatuur en andere high- einde VIP-geschenken.