Hoe onderscheid te maken tussen de dermis en het kunstleder

- May 21, 2018-

1.WAT IS ECHT LEDER?

Dermis is gemaakt van dierenhuiden en is conceptueel gerelateerd aan kunstleer gemaakt van chemisch vezelmateriaal. Op de markt is het echte leer verdeeld in het eerste, het tweede laagleer en het synthetische leer. De prijs van de drie soorten huid neemt op zijn beurt af.


2. HOE TE ONDERSCHRIJVEN?

Met de ontwikkeling van sociale wetenschappen en technologie is kunstleertechnologie ook volwassener geworden en is de productkwaliteit aanzienlijk verbeterd. In het bijzonder, in termen van kunstleer, kan het verwarrend zijn, en het is vergelijkbaar met natuurlijk leer in vele aspecten zoals ademend vermogen, flexibiliteit, tactiel en uiterlijk. De prijs is veel lager dan die van natuurlijk leer. Daarom introduceren we, om ons onderscheidingsvermogen te verbeteren, enkele eenvoudige en directe referentiemethoden.


1) zien

Het lederen oppervlak heeft duidelijkere poriën en patronen. Het gele leer heeft goed uitgebalanceerde fijne poriën. De yakhuid heeft grove en dunne poriën. De geitenhuid heeft schilferige poriën. Er zijn geen poriën op het leeroppervlak, wat een belangrijk kenmerk is om het echte en valse leer te identificeren. Het verschil tussen de eerste laag koeienhuid en de dermis.


2) snuiven

Alle leer heeft een geur van leer; terwijl leer een sterk irriterende plastic geur heeft.


3) Light

Een beetje vezels wordt afgescheurd van de achterkant van het leer en kunstleer. Nadat het licht is ontstoken, is de penetrante geur gemaakt van kunstleer. De hoek brandt en smaakt, maar niet de geur van het haar.


4) Raak

Het oppervlak van de dermis heeft een goede waterabsorptie, terwijl de valse huid aan de andere kant een betere waterbestendigheid heeft. Vingers kunnen worden gebruikt om wat water op te nemen, op het oppervlak van het kledingstuk te vegen, de waterabsorptie te observeren, zoals een goede waterabsorptie, voor de dermis, slechte wateropname of geen wateropname, het grootste deel van nepleer.


3. FIND LEER VAN KINGLAIKY LTD.,

Kinglaiky Ltd., heeft een rijke ervaring in lederen producten, we hebben een geweldige markt in Europa, Afrika en Zuid-Amerika. Onze lederen materialen zijn koeienhuid en krokodillenleer. Het krokodillenleer is het graan zoals krokodilhuid materail. De meeste klanten zullen de voormalige, omdat de laatste moet worden aangepast, zal de prijs duurder zijn. Nadat de klant 30% aanbetaling door T / T betaalt, zullen we de productie regelen bij de eerste keer, contact houden met de klanten. We zullen de producten zorgvuldig controleren om ervoor te zorgen dat de producten intact zijn vóór verzending, en klanten foto's sturen van de massaproductie op WhatsApp. Nadat goederen zijn aangekomen, zullen wij de goederenkwaliteit opvolgen, ervoor zorgen dat de klanten tevreden zijn met onze hoge kwaliteit en goede service. Hoop dat Kinglaiky Industrial Ltd uw beste zakenpartner zal zijn!

Het volgende is onze producten monster voor uw ref.We kijken uit naar uw aanvraag.

Slim RFID Credit Card Holder Smart Wallet.pngRFID Gift Card Holder Protector Leather Card Smart Wallet.pngAutomatic Pop-up Bank Credit Card Holder Case.png2018 New Gift Set Idea with Notebook Pen for Customers.png

High Class Corporate Gifts Leather Card Holder in Business Special Gift Set.png