Ontwikkeling van de geschenkindustrie

- Oct 20, 2017-

Het geven van geschenken is een soort emotionele investering, het kan de emotionele afstand tussen mensen verkorten, de communicatie van mensen vergemakkelijken, communicatie, consensus en een goede zakelijke kans creëren. Wederkerigheid is het aspect van eeuwige etiquette te allen tijde en in alle landen, met de ontwikkeling van de tijd, krijgen geschenken meer emotionele factoren buiten.

Sinds de oudheid is China een grote producent en consument van geschenken. Sinds de hervorming en openstelling zijn de 'made in China'-geschenken begonnen de internationale markt op grote schaal te doden. Sinds de hervorming en openstelling heeft de Chinese geschenkenindustrie, dankzij de lage arbeidskosten in China, ook de taak op zich genomen om geschenken voor de wereld te produceren. Volgens de statistieken, de belangrijkste cadeau-landen in het buitenland hebben 70-80% geschenk uit China.

Met de ontwikkeling van e-commerce is ook de online verkoop van de geschenkenindustrie in China snel toegenomen. Uit gegevens blijkt dat de online verkoop van het cadeaubedrijf in 2010 55 miljard 200 miljoen yuan bedroeg, waarvan 6% afkomstig was van online verkoop, in het algemeen toenemend in vergelijking met 2009.

Met de financiële crisis wordt de geschenkindustrie geleidelijk omgedraaid door het nauwe gebrek aan coördinatie en wederzijdse oprechte elleboogstaat, gaat het om een ​​verdeling van de arbeidsspecialisatie, verticale en horizontale integratie van de weg, en openen we voortdurend gedetailleerde en diverse marketingkanalen, werken we de marketing bij idee. De traditionele groothandel, agenten moeten verder perfect en wetenschappelijke, geïntegreerde marketing en andere industrieën gecombineerd, zoveel mogelijk van de productie-installatie, het voordeel van de leverancier samen, het marktaandeel via een breed scala aan marketing kanalen bezet. Dit maakt ook geleidelijk die diensten op hun plaats, hoog niveau van service, professionele, sterke cadeau-bedrijven gemarkeerd.

Gift leverancier rond de marktvraag, het product (de intermediaire bedrijf is "service") om de markt te krijgen om zijn commerciële waarde te bereiken, er is geen markt, de onderneming heeft geen reden om te bestaan, dus de markt gerelateerde informatie met betrekking tot de onderneming overleving. Gebruikmaken van informatietechnologie om nauwe banden aan te knopen met dealers, detailhandelaren en zelfs eindconsumenten om de afstand tussen productie en verkoop in te korten, om veranderingen in de marktvraag snel vast te leggen. De nieuwe relatie tussen de onderneming en de markt die is ontstaan ​​door de informatietechnologie is een nieuw rijk van de snelheidsontwikkeling van de geschenkenindustrie.