Kennis over kennis van geschenkporselein

- Oct 20, 2017-

Vier basisvereisten, identificatie van oude keramiek, namelijk: om de authenticiteit en de verbroken tijd te onderscheiden, Ding mond, evaluatiewaarde, en dit is de identificatie van de inhoud. Volgens het onderzoek van oude keramiek, een aantal van de bepalingen van de identificatie van de gemeenschap meerdere jaren Xiangyanchengxi, een meer gedetailleerde beschrijving van de relevante zaken.

1, onderscheiden waar en onwaar

Hier kunnen we de authenticiteit van de authenticiteit verbeteren door vergelijking van echte en valse goederen, valse goederen, valse technieken enzovoort. Om de authenticiteit te onderscheiden, alleen weet het ware karakter is duidelijk niet genoeg, ook moet u de regels, kenmerken van nagemaakte goederen kennen, kan onderscheid maken tussen goed en kwaad, is de zogenaamde vijand ooit overwinnaar.

Gemeenschappelijke antieke keramische variëteiten. Zoals iedereen weet, zijn er twee redenen voor de opkomst van antieke keramiek in de samenleving, namelijk wat nepaardewerk en porseleinartefacten in het oude China:

Ten eerste de liefde van sommige antieke keramiek, omdat het echte werk te klein of moeilijk te kopiëren is, voornamelijk vanwege de feodale keizers. Zoals keizer Yong Zheng houdt van de Song-dynastie ovens porselein, de paleiscollectie is niet voldoen aan de noodzaak om te spelen, ze zullen vaak paleis van de Song-dynastie porselein oven fabriek echte imitatie te maken. Deze situatie was in het verleden, maar hoeveel imitatie, de kwaliteit van imitatieproducten is anders.

Twee, alleen voor winst. Sinds de yuan en de Ming-dynastie hebben moderne goede oude porseleinovens kosten noch moeite gespaard. De prijs van de echte goederen is hoog en het aanbod voldoet niet aan de vraag. Zo goed sommige van de acts, is ingesteld voor meester-master-kopie, of door zelf-imitatie.

De matrix is ​​niet te zwaar of te licht, dit komt omdat de imitaties verschillen van de materialen die worden gebruikt in het echte, en het kan niet hetzelfde zijn. Moderne nep oude keramiek, nep-object analyse foetale glazuur samenstelling, formulering van de computer, enz. De nieuwste technologische middelen, en de simulatie is oude oven sfeer, en de imitatie van oude oven, die in de antieke en glazuren, voelen, uiterlijk waar zijn , is niet gemakkelijk om de authenticiteit van identificatie te onderscheiden, maar kan doorgaan van andere aspecten van echte en nagemaakte goederen, weerspiegelt voornamelijk de sociale en culturele factoren in mensen van verschillende leeftijd op de artefacten.

De kwaliteit van de band, algemeen klein email. Imitatie-artefacten wanneer de sociale productiviteit, de productiemiddelen, enz., Dan de imitatie de productievoortgang is, en vervalsers ook bang zijn dat niet echt fijn is niet fijn, wanneer foetale glazuurverwerking ten volle gebruik maakt van de productietechnologievoorwaarden van de hedendaags, het is vaak in de mooie mate van een zwaardere.

Vorm verloren antieke stijl. Dit is het meest cruciale punt. Zoals iedereen weet, zijn mensen met verschillende sociale filosofieën, esthetica, wetenschap en technologie en andere sociale en culturele verschillen in verschillende perioden enorm, kunnen niet overlappen, het ware gezegde dat de oude Griekse filosoof zei; mensen kunnen niet dezelfde rivier binnengaan. Daarom, antiek werkt het maakt niet uit hoe zorgvuldig studie imitatie-object, oude modellering kenmerken na te bootsen, nog steeds is het onvermijdelijk om te hebben gebouwd in navolging van het onderscheidende kenmerk van de tijd, om sporen achter te laten. Dit lijkt een beetje mysterieus, achterblijven geeft een paar voorbeelden van onzekere identificatie.

De contourlijnen zijn stijf. Dit is ook de identificatie van namaakgoederen tot een doorbraak. Omdat imitatie imitatie is & &, elke masterproductie in het achterhoofd is er een productie van de Lambon, Lambon-beperkingen, kan niet, alleen opgedragen aan & yihuhuhuapiao. En het is duidelijk dat de contouren van de verschillende delen van de imitaties zorgvuldig zijn gemaakt, en ze moeten stijf en stijf lijken, veel minder dan de vlotte en natuurlijke aard van het echte. Dit is het algemene karakter van alle imitaties, en het is de aard van imitatie en inherent en onoverkomelijk.

Geen glad gevoel na gebruik. Het meeste echte keramiek wordt al heel lang gebruikt en alle horloges zijn natuurlijk, niet te sterk, niet te zwak en matig zacht. (behalve: & & Qing-dynastie paleis van de Qing-dynastie in de bibliotheek van goederen elk jaar een groot aantal porselein oven schieten in het paleis, opgeslagen in het magazijn, is nog nooit gebruikt, de goederen & Bibliotheek en hoewel sommige hebben ook een geschiedenis van bijna driehonderd jaar, maar zonder het gebruik van functies, is de nieuwe & oude & apparaat.) Fake antiek porselein productie, de tijd is niet lang, met een beetje natuurlijk niet behandeld, de gladheid van oud porselein. Wat nep antiek porselein ondanks de oude mensen (zoals onze oude manieren om hieronder in detail te spreken), maar het oude gevoel soepel en niet te natuurlijk, door de mens gemaakte sporen van dauw.

De kenmerken van de bovengenoemde imitaties zullen waarschijnlijk niet duidelijk worden weergegeven op een specifiek object op hetzelfde moment. Maar zolang we deze waarheid kennen, kunnen we het zorgvuldig bekijken en tegelijkertijd de twee punten begrijpen, en er zal een doorbraak zijn die soepel kan worden uitgevoerd.