Hoe gepersonaliseerde relatiegeschenken te maken

- Apr 02, 2018-

1) borduurwerk

Borduren is van toepassing op stoffen items zoals kogelkap / T-shirt / polsbandje / sporthanddoek / knuffel. En borduurwerk heeft ook een lange tijd kleurbehoud en ziet eruit als een kwaliteitsuitstraling.
Borduurwerk zal over het algemeen langer meegaan dan de levensduur van een kledingstuk waarop het is aangebracht.
Kinglaiky Industrial Ltd heeft goede ervaring met op maat gemaakte geschenken en heeft de meest complexe logo's gedaan, waaronder de Grand Prix van Adelaide!

2) Laser

Laser is de snelste en meest economische manier voor branding. Wij adviseren de beste methode om uw relatiegeschenken te brandmerken Logo succesvol Een methode is via lasergraveren. Dit is een permanente en elegante manier om metaal en sommige plastic items of houtmateriaal te versieren. Zoals uitvoerende pen / sleutelhanger / sleutel USB / waterfles / visitekaartje houderetc.


3) zeefdruk

Zeefdruk kan goed zijn om al uw pantone-kleuren in uw logo te tonen, maar het kost meer arbeidskosten en verspilling. En het heeft een kleurvervagingprobleem als het zonder speciaal proces is.We zijn gericht op het creëren van het best mogelijke resultaat, ongeacht welke decoratiemethode wordt gebruikt .
Alleen al om deze reden bieden we de volgende informatie om onze klanten te helpen het proces te begrijpen. We zullen u een goed advies geven om een leuke logo-afdruk op uw artikelen te maken.

Welkom bij contact met ons op via sales2005@kinglaikygift.com