Sleutelhanger persoonlijker maken

- Oct 20, 2017-

De sleutel huis, het belangrijkste kantoor, de belangrijkste auto... Ons leven kan niet worden losgekoppeld van de sleutel, ook niet kan worden losgekoppeld van de sleutelhanger, "sleutel nanny" scheiding. Tegenwoordig combineren belangrijke gespen veel, niet langer eentonig mode elementen. Haar rol is ook veranderd, niet alleen de rol van "nanny", maar heeft ook de rol van decoratie. Kan aantrekkelijk en praktisch, dienen voor twee doeleinden, die niet het hart?

Mode-elementen

In vergelijking met de vorige belangrijkste knoppen, vandaag de belangrijkste knoppen meer aandacht besteden aan de trend van het thema. De meest recente populaire film 'Transformers' werd uitgezonden, en vervolgens verscheen in de Transformers serie sleutelhanger. Naast de aard van deze trends, evenals de muziek-serie, sport, vasthouden tekenfilmserie, niet alleen stijl diversificatie, stijl diversificatie, mooi, cool, grootmoedig en eenvoudige, Nobel, tijd toeval, ieders hart

Cartoon elementen favoriet

De prachtige cartoon sleutelhanger is de toestroom van "kleine huisdieren" vanwege haar zachte kleurstijl geworden. Zoete roze hart-vormige, met bloemen, vol speelse; vet, kleine honingbij poppen, Taobao kijkt zeer positief; aardbei, fascinerende; slimme MIKEY, Tang eenden... Interessant deze vol sprookje cartoon afbeelding van de sleutelring, wie kan weerstaan aan de verleiding.

Één toets, dubbele rollen

Naast de aftrek van sleutels, gemakkelijk te dragen, maar ook kan worden gebruikt als accessoires, en zelfs toevertrouwd zuivere liefde. Of het nu MM of GG zoals keten opknoping op een sleutelhanger, als sommige prachtige decoratieve accessoires, sleutelhanger wordt zelfs beschouwd als sieraden. De sleutelhanger van het paar is niet alleen de sleutel, maar de lover's hart. Telkens wanneer u de deur openen of sluiten van de deur, kan Zie de sleutelring, zie zijn (haar) favoriet, niet helpen, maar paniek Romantisch tafereel, waarderen de zoete herinneringen.