Nieuw kurkmateriaal van Guangzhou Kinglaiky Ltd.,

- May 11, 2018-

WAT IS CORK?

Cork had verslagen geschreven in de lente en de herfst en de periode van de strijdende staten. Cork bestaat uit dode cellen die zich ophopen op de buitenkant van de kurkeik. Door zijn honingraatachtige structuur bestaat kurk grotendeels uit lege ruimte; de dichtheid (gewicht per volume-eenheid) is 1/4 van die van water. In tegenstelling tot een honingraat bestaat kurk echter uit onregelmatig gevormde en uit elkaar geplaatste cellen met gemiddeld 14 zijden. Met 625 miljoen van deze lege cellen per kubieke inch (40 miljoen per kubieke centimeter), is kurk net zo veel lagen microscopische Bubble Wrap, waardoor het een effectief dempingsmateriaal is.


HOE IS CORK GEOOGST?

Kurkeiken worden om de negen jaar geoogst, Cork wordt met de hand geoogst in de lente en de zomermaanden, omdat de kurkbomen de snelste groei ervaren tijdens deze periode.


WAT IS HET KARAKTERISTIEK VAN CORK?

Cork is een uitzonderlijk uniek materiaal, voornamelijk vanwege zijn ongeëvenaarde cellulaire structuur. Vanwege de minuscule met lucht gevulde celzakken is kurk een lichtgewicht materiaal met lage densiteit dat een ongelooflijk drijfvermogen heeft, kurk absorbeert noch stof noch vocht, en het is bestand tegen zowel rotten als insecten. Zeer slijtvast, wordt het gebruikt voor het polijsten van diamanten.


WAT KUNNEN WIJ DOEN MET CORK?

Guangzhou Kinglaiky Ltd .. heeft meer dan 12 jaar geschiedenis, is de ontwikkeling van een reeks nieuwe producten die zijn gemaakt door kurk materiaal zoals Notebook / Portfolio / kaarthouder / portemonnee / USB met sleutelhanger / cosmetische spiegel / relatiegeschenk set.

Dit materiaal is natuurlijk en milieuvriendelijk. Zijn oppervlakte is zeer beautiuful en glanzend. Wij verzekeren deze producten aan uw vereiste kunnen voldoen.