Kantoorbenodigdheden elektrische bedrijf zich snel ontwikkeld

- Oct 20, 2017-

Het internettijdperk is aangebroken, online winkelen vanwege zijn snel, gemakkelijk, goedkoop, modieuze en andere kenmerken in de marketing proces glans briljant. Het laatste rapport van de statistieken van China Internet Network Information Center blijkt ook dat 37,8% van de internetgebruikers online winkelervaring in het laatste jaar hebben gehad. In het komende jaar, het aandeel van online winkelen naar verwachting bereiken 58%. Dus, het Internet zelf bevat een krachtige markt en consumentengroepen, als de brede markt, het Internet kan vasthouden goed, de toekomstige China briefpapier industrie zal soepeler worden.

Kantoorbenodigdheden zijn verbruiksartikelen, de vraag van de markt is groot, zodat de kantoorbenodigdheden marktruimte ontwikkeling is enorm. Maar de traditionele kantoorbenodigdheden marketing modus van fabrikanten aan agentia, agenten aan dealers, waarna bij dealers tot terminals, vanwege de lange keten van verkoopkanalen is, natuurlijk leiden tot de groei van de marketingkosten. En online winkelen dit marketing model voor oplossen zulks werkstuk. Om te minimaliseren van de tussenliggende links, ondernemingen kunnen consumenten direct het hoofd, de uitgebreide marketing kosten is lager en lager is dan de traditionele kanalen en de winstmarge van onderneming heeft is gemaximaliseerd.

De consumptie van kantoorbenodigdheden in China heeft bereikt van 150 miljard yuan. Er zijn echter enkele problemen in de afzetkanalen van de traditionele kantoorartikelen direct marketing of overheid aanbestedingen. Concurrentie is hevig, competitie volgorde is slecht, dienst bewustzijn is relatief zwak en andere kwesties vertragen van de ontwikkeling van de industrie. In de afgelopen jaren, met de ontwikkeling van sociale ontwikkeling en de verandering van denken van mensen en het Internet, office supplies industrie begon ook te proberen Internet en zijn er enkele realisaties.

In de snelle ontwikkeling van e-commerce markt ter wereld hebben China's office supplies e-commerce kanalen meer mogelijkheden en bredere ontwikkeling ruimte. Breken van de beperkingen van de ruimte, het verstrekken van een verscheidenheid van manieren van off-site gesprek, om te winnen van het initiatief voor ondernemingen uit te breiden van de markt, ter vergemakkelijking van winkelen voor consumenten, maar ook om de win-win effect van onderneming en consument te bereiken tevredenheid.