Briefpapier giften meer verwelkomd door ondernemingen

- Oct 20, 2017-

Briefpapier gift kan beter het verspreiden van de cultuur van het merk van ondernemingen, en het merk connotatie uiteenzet. Met de ontwikkeling van het leven, cadeau Kladblok wordt niet langer beschouwd als "duurzame goederen", en het ontwerp is ook van een eenvoudige gift Kladblok wilt wijzigen in het nastreven van gezondheid, milieubescherming, overeenstemming met hun eigen persoonlijkheid. Veel andere industrieën zijn overgestapt op het gebied van geschenk, cadeau en Kladblok, dus de Chinese gift en Kladblok industrie is inhalen met de mode tempo van de confectie-industrie.

In vergelijking met alcohol en tabak, digitale producten, briefpapier merken echt voet aan wal zette in de cadeau-industrie, de tijd is veel later, maar briefpapier langzamerhand geschenken, maar snel uitgegroeid tot een hete nieuwe favoriet. In slechts een paar jaar, verkoop van briefpapier en giften zijn gestegen tot ongeveer 20% ~ 25% van de verkoop van geschenk bedrijven. Dergelijke grote markt, briefpapier, giften voor de ontwikkeling van de oprichting van een onbeperkt aantal zakelijke kansen.

Of in Beijing, Shanghai en Shenzhen briefpapier cadeau Toon, meer en meer ondernemingen doorbreken van de traditionele briefpapier tentoonstelling denken, opgezet en sluit samenwerking modus van de giften van de tentoonstelling van de mededeling, briefpapier is een schitterende ster in de Home inrichting na kleine apparaten. Maar in het geschenk markt sterke nastreven van "nieuwe", "speciale" van de belangrijke trend, briefpapier industrie Hoe vermijden te wijzen op de voordelen nadelen, het is bijzonder dringende en belangrijke.

Met "niet warm niet brand" voor het beschrijven van de huidige briefpapier in the gift markt prestaties is meer geschikt. In de tentoonstelling grote donaties lijkt briefpapier industrie "enthousiasme" te zijn geweest in het verleden, de algemene populariteit lichtjes. De tentoonstelling is een belangrijke indicator voor de ontwikkeling van de industrie, hoewel niet geheel voorspelbaar, maar kan ook een glimp. Immers, de vraag van de markt is beperkt, de partij stuurt geschenken te mengen een verscheidenheid van geschenken, dus wie the Ever-zegevierend algemene gift markt kan worden "". Hoewel er sommige obstakels in de realiteit, maar andere kantoorbenodigdheden in het geschenk industrie "wroeten" is ook mogelijk.

De ceremonie domein boek cadeau Kladblok niet alleen te bereiken zijn eigen unieke gift show in vormgeving, functionaliteit, innovatie en andere kenmerken, maar ook door middel van een scala aan positieve thema's en verse elementen benadrukken de diepe gedachte van de gever.