briefpapier onderhoud

- Oct 20, 2017-

Gelpen

De neutrale pen bevat een organisch oplosmiddel, de viscositeit ervan is lager dan de inkt op oliebasis, dikker dan de inkt op waterbasis, wanneer schrijven, de inkt door de penpunt, half vast in vloeibare inkt zal zijn. Neutrale peninkt is het grootste voordeel van elke inktdruppel die in de penpunt wordt gebruikt, niet verdampt, lekt, wat kan zorgen voor een vloeiende, zijdezachte schrijfzin, inktstroom vloeiend en stabiel. Gelpen is heel eenvoudig te bewaren, zolang de dop op de lijn, meestal 2 jaar of zo te besparen, geen invloed heeft op het schrijven.

Correctievloeistof

Kan niet worden geplaatst op hoge temperatuur, geplaatst in een omgeving met hoge temperaturen zal correctie van de chemische samenstelling van de variatie, de wijziging effect zal erger zijn; houd de correctievloeistof op om de correctievloeistof op zijn plaats te houden om de metalen pen in de normale staat te laten springen, naar het andere materiaal van de ruimteplek, zodat bij gebruik alleen een zachte coating de fles in de correctievloeistof normaal maakt stromen; om de vuurbron te voorkomen, de correctie van vloeibare componenten in de methylcyclohexaan voornamelijk om het sneldrogend te versnellen, de smering te verhogen, om zelfs het effect van uitstrijkje te helpen, maar het geval van warmte en open vlam heeft een brandgevaar, dus de correctie vloeistof moet proberen de vuurbron te vermijden.

Tape wordt opgeslagen tussen kamertemperatuur van 15 ℃ -35 ℃, niet plaatsen of opslaan in de hoge temperatuur en vochtigheid, temperatuurveranderingen, direct zonlicht; vóór gebruik om het papier op het resterende vocht en olie te vegen, anders heeft dit invloed op het pasta-effect; Wordt gebruikt om het robuuste, relatief dunne papier te plakken of er zal warmte op het object worden aangebracht; bewaar niet te worden opgeslagen in de zware onder het materiaal om drukverlies te voorkomen; het gebruik van het proces van het plakken van instabiliteit of het buigen, controleer de mond met of zonder een fout of plak het in puin.

Plasticine

Bespaar de beste tijd om verse zakjes in de koelkast te nemen. Dus een of twee weken is geen probleem. Zo lang na in feite vies spelen, dus weggegooid. Doe een goede baan van het mooie model is niet bereid om het beste te vernietigen om dit te redden, of aan de buitenkant voor een lange tijd gemakkelijk te drogen. Kan ook in de eischaal worden gedaan, zodat een paar dagen en nachten, ongeacht deze, nog steeds intact (zacht) is zoals altijd.