Wat is galvaniseren

- Jun 01, 2018-

Wat is galvaniseren?

Galvaniseren impliceert het passeren van een elektrische stroom door een oplossing genaamd een elektrolyt. Dit wordt gedaan door dompelen twee terminals elektroden in de elektrolyt en aansluiten van hen in een circuit met een batterij of andere voeding getrokken. De elektroden en een elektrolyt zijn gemaakt van zorgvuldig gekozen elementen of verbindingen. Wanneer de elektriciteit door het circuit die ze maken stroomt, de elektrolyt splitst, en sommige van de metalen atomen die daarin worden afgezet in een dunne laag op de top van een van de elektroden — het wordt galvanische. Alle soorten metalen kunnen verguld worden op deze manier, met inbegrip van goud, zilver, tin, zink, koper, cadmium, chroom, nikkel, platina, en lood.


Wat zijn de voordelen van de schimmel plating?

Galvaniseren nicke kan een goede rol spelen in horizontale corrosieweerstand, zuren en alkali weerstand, roest preventie en gemakkelijk oppervlaktereiniging metalen mechanische schimmel delen duurzamer te maken. Het galvaniseren nikkel plating en opknoping verchroming kan bijvoorbeeld ook een bepaalde decoratieve rol spelen. Het uiterlijk van die kleine hardwareproducten is meer glanzend en helder. Het is juist omdat er vele voordelen aan het maken van de galvaniseren industrie eeuwige en gegalvaniseerde producten. Kan ook een rol spelen in roest.


Wat zijn de voordelen van de mal plating polijsten?

De meest voorkomende is het plastic hard verchroomd mold, omdat de grondstoffen zijn bijtende, vooral ABAS, elektrisch hout, deze materialen zijn meer ernstige corrosie van het oppervlak van de schimmel, het oppervlak van de schimmel bedekt met een laag van harde chrome kan in de mal Het oppervlak vormen een beschermende film, zelfs als het kunststof materiaal bijtend, zuur en alkalisch is, en het alleen het verchromen laag op het oppervlak van de schimmel tast, chroom wordt beschouwd als heavy metal, en chroom is bestendiger tegen corrosie, chroom is niet alleen corrosiebestendig, maar ook kan de rol van roest-proof en slijtvaste wrijving, mallen, die vaak relatief gemakkelijk zijn te verwijderen, iedereen zullen kiezen om verchroomd om op te lossen het probleem van de anti-deflowering.


Welke producten kunnen worden galvanische?

Zoals Badges, revers spelden, sleutelhangers, medailles, kunnen Flesopeners worden galvanische. Kinglaiky Ltd., heeft meer dan 12 jaar ervaring in dit geplaatst. Wij gebruiken hoogwaardige hardware, goede mechanische eigenschappen en slijtage weerstand, lage smeltpunt. Als u verdere informatie wenst, pls voel je vrij om me te contacteren.