Wat is het proces van LOGO op maat van cadeau? Wat zijn de kenmerken? (A)

- Jun 19, 2018-

1. Zeefdruk (een soort openingprinten)

Zeefdrukken behoort tot stencil-afdrukken, vier afdrukmethoden genoemd, samen met gewoon afdrukken, embossing en diepdruk. Sjabloondruk omvat sjabloondruk, sjabloondrukken, spuitdrukken en zeefdrukken. Het principe van sjabloondrukken is: de drukplaat (de opening van de drukplaat of een andere drukplaat kan worden gebruikt om de inkt door het gat te voeren) op het moment van drukken, de inkt wordt overgebracht op het substraat (papier, keramiek, enz.) door het gat van de stencil door een bepaalde druk. ), vormen een afbeelding of tekst.

Voordeel:

Bord maken is gemakkelijk, de prijs is goedkoop en het afdrukken van de batch is eenvoudig te bedienen. Geschikt voor gebruik met 1-4 verschillende kleuren LOGO. Het aantal is niet groot en de inkt moet bijzonder sterk zijn. Het wordt niet beperkt door de textuur van de drager en heeft een kleine embossing-kracht. Het heeft een sterke lichtbestendigheid en is niet gemakkelijk verkleurd. Bij sterke hechting is het afgedrukte patroon meer driedimensionaal.

nadelen:

Zeefdrukken is alleen geschikt voor een enkele kleur, een eenvoudige overgangskleur, een kleurverloopeffect of een te rijk patroon kan niet met een scherm worden afgedrukt.

Toepassingsgebied:

Papier, plastic, houtproducten, handwerk, metalen producten, tekens, knitwear, stoffen, handdoeken, overhemden, lederwaren , elektronische producten, enz.

2. Heet stempelen (ook embossing genoemd) algemeen bekend als hot stamping

Hot stamping, algemeen bekend als "hot stamping", verwijst naar het gebruik van hot-stamptechnieken om de titel en de afdichting van hardcover boekomslagen, zegels, zegels en bookbacks te ciseleren. Patroon.

Voordeel:

Het patroon is helder, het oppervlak is glad en schoon, de lijnen zijn recht, mooi, kleurrijk en in het oog springend, modern; slijtage, weer, en veel kleuren en patronen, maar kan ook worden aangepast aan specifieke eisen.

nadelen:

Het nadeel van warm reliëf is dat het hoge temperatuur en hoge druk vereist, en zelfs voor een lange tijd onder hoge temperatuur en hoge druk, voor sommige patronen, kan het nog steeds alleen leiden tot onvolledige verplaatsing van het polymeer, dat wil zeggen, het kan niet volledig vul de holte van de stempel.

Toepassingsgebied:

Hot stamping wordt over het algemeen gebruikt op papier, textiel, leer en andere geschenkverpakkingen. Boek cover stempelen, geschenkdoos stempelen, sigaretten, wijn, kleding handelsmerken en vak stempelen, wenskaarten, uitnodigingen, pen stempelen en ga zo maar door.

3. Warmteoverdracht

Thermische overdracht is een nieuw drukproces dat al meer dan 10 jaar vanuit het buitenland wordt geïntroduceerd. De afdrukmethode bestaat uit twee delen: transferprint, filmprinten en transferprinten. Het afdrukken van de transferprintfolie maakt gebruik van dot-printing (resolutie van 300 dpi). Het patroon is voorbedrukt op het oppervlak van de film. Het afgedrukte patroon is rijk aan lagen, kleurrijk en gevarieerd. , Klein kleurverschil, goede reproduceerbaarheid, kan het ontwerpeffect van het ontwerp ontmoeten, en geschikt voor massaproductie; Transferverwerking door de thermische overdrachtmachine na verwerking (warmte en druk) Breng het fijne patroon over op de overdrachtsfilm in het product Het oppervlak, na de vorming van de inktlaag en het productoppervlak, opgelost als één, levensecht mooi, verbeteren de producten aanzienlijk rang.

Voordeel:

Het is met name geschikt voor het maken van een kleine verscheidenheid aan gepersonaliseerde en aangepaste producten, evenals afdrukpatronen met afbeeldingen in kleur of foto's. Het kan worden gebruikt voor digitale printers met eenmalige meerkleurige, willekeurig gecompliceerde kleuren en overgangskleuren op elk relatief vlak materiaal zoals leer, textiel, organisch glas, metaal, plastic, kristal, houtproducten en koperplaatpapier . , rijke niveaus, klein kleurverschil en andere kenmerken. Ideaal voor het afdrukken van foto's waarvoor kleurovergangen nodig zijn.

nadelen:

Niet alle producten kunnen thermische overdracht gebruiken om patronen af te drukken, met inbegrip van de hittebestendigheid van producten, zachtheid en andere factoren. Voor professionele thermische overdrachtapparatuur, keramiek, metaal en andere items is een thermische overdrachtslaag op het oppervlak nodig.

Toepassingsgebied:

Kleding , stoffen tassen, hoeden, kussens, mokken, tegels, horloges, muismatten, onderzetters, hangende kalenders, medailles, wimpels, etc.