Wat is het proces van LOGO op maat van cadeau? Wat zijn de kenmerken? (C)

- Jun 21, 2018-

1. Keramisch bakken

De kopjes met goed papier worden in een oven geplaatst en bij hoge temperatuur gebakken. De sleutel tot bakken is de temperatuur. De temperatuur wordt geregeld door de kleur van het bloempapier en het materiaal van de keramische kom. Dat wil zeggen, verschillende kleuren moeten bij verschillende temperaturen worden gebakken, zodat er betere producten kunnen worden gemaakt. Als de temperatuur lager is dan de temperatuur die nodig is voor de kleur, is het afgedrukte patroon niet glanzend en is de kleur niet helder. Als de temperatuur hoger is dan de temperatuur die de kleur vereist, wordt het afgedrukte patroon lichter of witter, zelfs als het niet wordt afgedrukt. Het materiaal van de keramische kom heeft echter ook invloed op de temperatuur van het bakken, omdat de temperatuur van het bakken net voldoende is om het glazuur op de keramische kom te laten smelten. Op dat moment zal de keramische toner op het bloempapier in het glazuur doordringen en wachten tot Nadat het product is afgekoeld, worden de kleur en de keramische cup één, zodat het doel van de keramische cup niet vervaagt. Sterke kleuren, felle kleuren, rijk driedimensionaal, kunnen het artistieke effect van handgetekende bereiken. Glazuurpigmenten zijn niet-toxisch en onschadelijk. Keramische pigmenten van hetzelfde type kunnen overgedrukt zijn en pigmenten van verschillende eigenschappen kunnen alleen overgedrukt worden, anders zullen ze verkleuren onder hoge temperaturen.

2.Sublimation

Sublimatie vindt voornamelijk plaats door de pigmentmoleculen in het medium te verwarmen.

Voordeel:

Patroonrijk, kleurrijk, klein kleurverschil, realistisch, zacht, sterk gevoel voor driedimensionaal. Bestand tegen hoge temperaturen, wasbaar, nooit vervagen.

nadelen:

De kosten zijn relatief hoog in vergelijking met andere.

Toepassingsgebied:

Het is hoofdzakelijk van toepassing op alle witte stoffen zoals wit of lichtgekleurd polyester-katoen, geweven stof, flanel, polyester , denim, gebreid, oxford, canvas, leer, enz.

3. Kleur afdrukken

Op hetzelfde oppervlak worden verschillende kleuren in verschillende gradaties afgedrukt om een kleurenbeeldeffect te verkrijgen en wordt de inkt overgebracht op het oppervlak van materialen zoals papier, stof en leer.

Voordeel:

Lage afdrukkosten, optionele afdrukgrootte en een kleine voetafdruk. De kleur is verzadigd, het kleurengamma is breed en de overgang is goed.

Toepassingsgebied:

Persoonlijke artikelen, geschenkartikelen, kantoorbenodigdheden, schrijfwaren , bouwmaterialen voor thuisverbetering, bloemen, stoffen, kleding, schoenen en hoeden, enz. Tientallen categorieën van tienduizenden items.