LED Camping Vissen Koplamp Zaklamp

LED Camping Head light
Praat nu

Productdetails

LED Camping Vissen Koplamp Zaklamp


1. Grootte: 6 * 3.5 * 4.5cm /

2. Materiaal: ABS + PP

3. Logo: zeefdruk

4. Sample tijd: 6 dagen s

5. Productie tijd: 20 ~ 25 dagen s


Voorzien zijn van:

1. VERLICHT DE MANIER - Raak nooit in het donker over met deze zaklamp! Dit ultraheldere hoofd van 6000 lumen heeft 3 Cree LED-lampen die sterker, helderder en langer lijken dan je ooit voor mogelijk had gehouden.

 

2. ALLE WEERSKLAAR - U bent op alles voorbereid, en uw uitrusting moet dat ook zijn! hoofdlampen zijn gebouwd om bestand te zijn tegen alle werk- en weersomstandigheden, van extreme hitte tot koelkoude kou. Bovendien beschermt de luchtdichte rubberen afdichting de oplaadbare LED-lamp tegen stof, ijs en water voor ultieme betrouwbaarheid.

 

3.CREATIEF DESIGN, GETEST ENGINEER - Op zoek naar een duurzame, duurzame Cree-koplamp, is de heldere koplamp een klasse apart ! Ontworpen in de VS om te voldoen aan de hoogste technische normen, deze 6000 lumen koplamp heeft 4 lichtmodi en een 90 graden verstelbare koplamp. Verander eenvoudig uw focus van brede verlichting naar een smalle straal met een groot bereik en werp een helder en krachtig licht precies zoals u het nodig hebt.

 

4. KLANTGERICHT COMFORT - Deze koplamp is niet alleen stoer, hij is ook ontworpen voor maximaal comfort. Geniet van temperatuurregeling, dankzij de zweetbestendige hoofdband. En met de instelbare dimensionering is dit de enige waterdichte koplamp die u nodig hebt - van uw lantaarn terwijl u kampeert in de vrije natuur, tot een helmlamp, tot een fietshelmlamp en nog veel meer!LED Camping Head light (1) .jpgLED Camping Head light (2) .jpgLED Camping Head light (3) .jpgLED Camping Head light (4) .jpgXQ8 Jesse-contactpersoon van Kinglaiky.jpg

Hot Tags: LED Camping Vissen Koplamp Zaklamp, China, leveranciers, groothandel, aangepast, te koop

Onderzoek

You Might Also Like