Kinderen cadeau speelgoed Mini kunststof auto

Kinderen cadeau speelgoed mini kunststof auto
Praat nu

Productdetails

Kinderen cadeau speelgoed Mini kunststof auto1.Grootte: 5 * 3 * 2cm

2.Materiaal:Kunststof

3.Logo:Scherm afdrukken/sticker

4.Monster tijd:6dags

5. productietijd:20 ~ 25dags

Te gedenken gebeurtenis:

1.Meerdere spelers: ThisMini speelgoedauto's is perfect voor alle kinderen in alle leeftijden in groepen, kinderen kunnen spelen de auto met hun kleine vrienden, vrienden en klasgenoten in plaats van spelen alleen, meer plezier en ertoe bijdragen dat peuters vriendschap opbouwen.

 

2.Leuk trainingsinstrument: de kleine auto's zijn de speelgoed combineren de educatieve functie en spelen functie samen, helpt uw kleintje de kleur cognitie en motorische vaardigheden te ontwikkelen, ze kunnen niet alleen hebben plezier in het spelen van de tijd, maar ook worden opgeleid en de praktijk hun kindertijd.

 

3.Perfecte grootte: De auto's zijn in een kleiner formaat afhankelijk van de kleinere hand van de kinderen, want zij kunnen in de hand houden of in hun zak zettenWanneer gaan. Het kan met plezier op reizen en tijd te doden.

 

4.Duurzame materialen:Deze Plastic speelgoed-auto is Nop giftigmateriaal, de speelgoedauto's een langere levensduur zal duren, en ze houden uw kleine engel ver weg van gevaar en giftige zelfs kinderen spelen met auto's voor uren voor dagen.Goede keus voor advisering geschenk aan zet uw logo door sticker of zeefdruk.

 

 

 

 

Children gift toy mini plastic car (1).jpgChildren gift toy mini plastic car (2).jpgChildren gift toy mini plastic car (3).jpgXQ8 Jesse contact from Kinglaiky.jpg

Hot Tags: kinderen cadeau speelgoed mini plastic auto, China, leveranciers, groothandel, aangepast, te koop

Onderzoek

You Might Also Like