2018 Kanton eerlijke Sourcing gebeurtenis

- Apr 26, 2018-

Wat is de Canton Fair?


Het is kort voor China importeren en exporteren eerlijke heeft een geschiedenis van meer dan 50 jaar. De eerste beurs werd gehouden in Guangzhou in het voorjaar van 1957. Dit grote evenement opent tweemaal per jaar dat zou in het voorjaar en najaar en elk zou duren voor 3 weken. Bedrijven van 200 contries over de hele wereld nemen delen in deze grootste trading beurs in China. Er zullen allerlei goederen zoals speelgoed, dagelijks gebruik, en high-tech. Betaling online is dan normale betaalmethoden, ook geaccepteerd. Deze gebeurtenis verbetert dramatisch economie in Guangzhou.


Ons bedrijfKinglaiky industriële Ltdis hoofdvak in de relatiegeschenkensouvenirouder dan 12 jaar, we zijn uitgenodigd deel te nemen in deze d meerdere malen en maken goede deal met klanten, en we woonden het thema van"2018 Kanton Sourcing gebeurtenis"gisteravond gebeuren op"Nieuwe tijden"boot bij Pearl River.

广州塔.jpg

De gasten van over de hele wereld bijeen, genoten van de bezienswaardigheden en buffet op de boot. Het is echt een geweldige ervaring om te zien de gasten die in hetzelfde bedrijf bereik.

1.jpg

3.jpg

Ons bedrijf als een van de belangrijkste leveranciers van collectieve gift bedrijf in Guangzhou, wij bieden klanten met goedkope en kwalitatief hoogwaardige producten samen met snelle en attente service.Wij bent wijden aan het ontwerp en produceren van hoogwaardige zakelijke/fashional geschenken voor klanten.We onze bedrijfsgegevens introduceerde en liet hen monsters die peer bedrijf, waren ze zeer satisfed met onze kwaliteit en service. En zij beschouwd als zakelijke relatie met ons instellen. We hebben veel geprofiteerd van deze sourcing gebeurtenis.


Kijken uit naar de volgende fase van de Canton Fair, hopen wij ook dat we de gelegenheid om te ontmoeten, maken de onderlinge samenwerking en win-win situatie samen in de toekomst zal hebben!