Hoe te kiezen voor de teken-Pen

- Oct 20, 2017-

Handtekening pennen zijn essentiële artikelen in het dagelijkse werk en leven. Dus wat we aandacht moeten besteden aan bij het kiezen van een handtekening pen? De volgende punten, te weten kan je aan de kwaliteit van de handtekening pen:

Pen-pen met plastic, een pen gesp en slijtage van het GLB, geen contact bajonet, geen lijm gemakkelijk shoddiness vaststelling van pen GLB, door spanning contact, kunststof zelf is makkelijk te vallen staart plug harde schrijven is ook zeer gemakkelijk te top uit. De fabriek-productie lijn bijna volledig door het stuk, zelfs als er een kwaliteitssysteem zal het einde van de inspectieproces- en productieproces, kwaliteitssysteem nutteloos.

Standaard schrijven pen GB hoek is 47 graden, inferieur of inferieur inkt NIB alleen schriftelijk verticale, de pen houden licht geneigd een beetje moeilijk om te schrijven of te schrijven (door gemiddelde van ongeveer 47 graden, linksom, snelle cirkel is een goede manier om te testen de intuïtie Balpen).

Naast de arme pen inkt, evenals de pijpleiding balpen volgen materiaalkeuze van inferieure spouw ruwe, staart plug olie niet, zegellak en elastische balpen zegel is niet goed, enzovoort, deze zal worden opgeslagen voor een lange tijd of vervoer of gebruik tijdens problemen.

Slechte kwaliteit inkt kan niet worden gebruikt in het milieu temperatuurbereik van 0-40 graden C nationale norm, warm weer zullen vloeien inkt; het weer is koud en niet kan uitschrijven.

Niet alleen het schrijven is niet glad of niet voor het schrijven van de kwaliteit van de inkt, maar ook hebben inkt of sijpelt water verschijnsel, vaak wat zoeken geen probleem, maar na de betaling van de goederen niet aan boord, een heleboel problemen.

Neutrale pen is een nieuw product, gel inkt pen en vullen met industriestandaarden, geen nationale normen, maar de industrienormen dan de nationale normen strengere eisen voor technologie en productie proces van onrijpe, gevoelig aan inkt, condensatie en kristallisatie fenomeen van ruwe terug. Veel fabrikanten zijn uppity unsparingly, zal met name de nominale 0,5 mm of 0.38mm naald pen, het merendeel van de producten na 3-5 maanden om te schrijven.

Velen zijn niet dekkend handtekening refill volgens GB / T4306 - 92 (GB) eisen genoeg inkt hoeveelheid, alleen in de buurt van het puntje van 1-2 cm inkt; Sommige transparante pen kern in de buurt van de nib 1 centimeter in inkt geschreven kan worden, kan de rest niet schrijven.