Houd Far Away Covid19

- Apr 16, 2020-


Gisteravond nodigde Huawei professor Zhang Wenhong uit bij het Huawei Institute for Research om de wereldwijde anti-epidemie problemen van werknemers en hun families te beantwoorden.  Ik persoonlijk samengevat verschillende standpunten van professor Zhang op de vergadering record:

1. Temperatuur: Verwacht niet te veel dat het nieuwe coronavirus zal verdwijnen als de temperatuur stijgt. Het nieuwe coronavirus mag alleen bij 50 ° C worden geïnactiveerd. Behalve in het equatoriale gebied kan dit soort milieutoestand niet worden bereikt.
2. Vaccins: Verwacht niet te veel vaccin te worden verkocht op de korte termijn. Momenteel is de snelste vaccin ontwikkeling is China en de Verenigde Staten. Onder hen voeren China en Frankrijk samenwerking met vaccinexperimenten uit, zoals experimenten op apen (primaten). 1 jaar en een half.
3. Tijd: Pr. Zhang: "Als de wereldwijde epidemie in 1-2 maanden kan worden gestopt, hoef ik niet naar Huawei te komen om de vraag van anti-epidemie te beantwoorden omdat het 1-2 jaar kan duren, en de reikwijdte van Oost-Azië en Zuidoost-Azië is in principe onder controle. Scope, waaronder Japan, Singapore, enz. Voor een lange tijd in de toekomst, kan het in een normale fase waar het medische systeem is zeer gevoelig en iedereen werkt in een haast. "
4. Land: Op dit moment, professor Zhang's meest bezorgde landen zijn: India, Zuid-Amerika en Afrika, vooral omdat deze landen hebben relatief achterlijke medische aandoeningen en slechte voeding en voeding.
5. Preventie: 1) Het meest kritieke ding bij het wassen van je handen is om je handen verwoed te wassen; 2) Houd voldoende slaap en blijf niet laat op; 3) Communiceren met mensen, zelfs als je een masker draagt, moet je nog steeds een veilige afstand te houden, en vergeet niet om samen te komen en samen te praten.

6. Symptomen: 1) Koorts en hoest zijn niet volledig manifestaties van ernstige nieuwe kroon. Als u zich in een gebied bevindt waar buitenlandse medische middelen schaars zijn, u eerst isoleren en herstellen om kruisbesmetting te voorkomen; 2) Echter, de volgende omstandigheden vereisen extra aandacht: als gevonden Het beklimmen van de trap door uzelf, zijn er duidelijke tekenen van piepende ademhaling en zwakte van de eerste verdieping naar de derde verdieping, of er zijn duidelijke tekenen van piepende ademhaling en borstdichtheid bij het lopen 200 meter op de vlakke grond. Je moet op tijd naar het ziekenhuis voor inspectie.
7. Dieet: Allereerst, voor het nieuwe coronavirus, is er momenteel geen effectief geneesmiddel om de ziekte te genezen, de meeste mensen (vooral jonge mensen) kunnen herstellen van voedingstherapie, de sleutel is om genoeg eiwitten te eten, Professor Zhang 's Dagelijkse dieetwensen: Ten minste twee eieren, twee glazen melk, een maaltijd met vis, en een maaltijd met rundvlees moet worden gegarandeerd voor een dag. (Professor Zhang is van mening dat het eiwitgehalte van witte pap en rijst niet genoeg is, eet minder augurken)
8. Gevallen (Shanghai): Volgens de statistieken van alle gevallen in Shanghai, kinderen met infecties zijn mild. 80% van de patiënten kan zichzelf genezen door middel van dieet en Chinese en westerse geneeskunde adjuvante behandeling; 20% van de patiënten moet vertrouwen op zuurstoftherapie voor twee weken Links en rechts kan zelfgenezing zijn; slechts 3% tot 5% van de ernstige patiënten heeft een intubatiebehandeling nodig.
9. Na genezing: 1) Na de behandeling zal er in principe geen sequelae zijn en zal er geen longfibrose optreden die vergelijkbaar is met SARS; 2) Na genezing zal de patiënt niet worden overgedragen aan anderen; 3) Na de genezing is de immuniteit van antilichamen momenteel niet erg nauwkeurig. Het kan niet absoluut worden gezegd dat nadat het antilichaam beschikbaar is, zal er geen probleem zijn.
10. Bureau: 1) Volgens de statistieken van de zaak Shanghai is er momenteel onvoldoende of direct bewijs dat het nieuwe coronavirus wordt overgedragen via centrale airconditioning en zijn alle gevallen in Shanghai terug te voeren op specifieke transmissieroutes; 2) statistisch, aerosol transmissie is niet de belangrijkste transmissieroute , De plaats waar het kantoor milieu heeft het grootste risico is de lift; 3) het kantoor omgeving heeft ramen om het raam te openen, is het beter om een masker te brengen als er geen raam.
11. Maskers: 1) Als het een normale levenssituatie is, is het niet nodig om de maskers strikt volgens 4 uur te veranderen. Professor Zhang's maskers worden ook thuis afgedaan. Zoek een plek waar zonlicht is en draag het dan in de zon. De voor- en achterkant zijn prima; (Professor Zhang door de manier verblind een rijke ... helaas, afgunst en jaloezie) 2) Een ding om op te merken, niet opstijgen het masker op hetzelfde moment met mensen in de buurt, vooral op het vliegtuig, vergeet niet te zijn volgende Mensen opstijgen hun maskers op te eten op hetzelfde moment.
12. Gezondheid: 1) Niet overwerk jezelf tijdens de epidemie. Overmatige vermoeidheid zal leiden tot een afname van de immuniteit; 2) Wees niet te dun. Dat betekent dat de voeding niet evenwichtig is en een redelijk dieet, vooral eiwitinname; 3) Wees niet te dik ook, hebben een grote impact in ernstige gevallen; 4) Zorgen te maken over het eten van te veel, wat leidt tot obesitas, is het raadzaam om de oefening te versterken, vooral als je vroeg op staat en weinig mensen, ga uit voor een paar ronden, hardlopen is een goede oefening; 5) Blijf niet thuis Het eenmalige huis is te lang. Op dit moment is de buitenlucht veilig. Vooral in parken met weinig mensen, u gaan en lopen door het houden van een veilige afstand.

Last but not least, eet meer eiwitten elke dag, handen wassen vaak, doen meer lichaamsbeweging, en onderhouden van een goed humeur!

Kinglaiky Industrial ltd