Behoud de pen goed

- Oct 20, 2017-

1, correct gebruik van iridium pen

De penpunt met positief schrijven, schrijven positieve iraurita penpunt voor een lange tijd zal dikker zijn, kunnen beide kanten schrijven.

Ten tweede moet de inkt een vast merk zijn, want een ander soort inkt moet worden schoongemaakt en vervolgens worden opgezogen.

Ten derde moet de skin tube altijd inkt bevatten, niet de lucht verhogen, wat resulteert in te veel water of lekkage.

2, na het schrijven om de dop gesp te zetten

Dit kan de pen beschermen, niet dat de droge inkt het schrijven zou beïnvloeden, de pen viel naar beneden, de dop kan een goede manier zijn om de penpunt te beschermen. Sommige mensen zeggen dat het de beste ervaring is, de sluiting met de dop in pen schrijven. Op deze manier, als de pen naar beneden valt, is het peneinde zwaar, de penpunt raakt de grond niet eerst en het is ook een manier om de penpunt te beschermen. De metalen schaal pen is het beste om niet te knikken, gemakkelijk om de schaal coating te dragen.

3, de fontein van water is geen soepele oplossing

Als het water is afgekoeld, wordt ook de inkt die in de punt is gestold geopend. Op dit moment kan de pen opnieuw worden gewassen.

Het eerste gebruik van water na het reinigen en wassen van poeder en water pompen, dan was het, het zal heel soepel zijn.

Als er geen fysieke schade aan de pen is, kan de inkt in de inkt de pijp stoppen en kan deze vervolgens worden gewassen en gereinigd.

4, het gebruik van inkt

Het is beter om hetzelfde merk inkt te gebruiken. Goede inkt beschadigt uw pen niet.

Telkens wanneer u niet te veel inkt hoeft in te nemen, krijgen sommige pennen te veel water wanneer het water vol is.

Meng geen verschillende inkt samen, dus het doet de pen het meeste pijn.

Let op: gebruik nooit inkt als inkt! Omdat er inkt in de inkt zit!

5, na gebruik voor een periode van tijd, moet worden schoongemaakt

Neem de pen uit elkaar en dompel het waterzuigapparaat en de pen (dwz het deel dat de waterzuiginrichting en de NIB verbindt) onder in het warme water voor de nacht. Terug in het inktabsorptieapparaat doopte de pen in warm water en hield de inktzuig middelinktsinkt-absorptieapparaat vast tot de laatste wasbeurt, droog na gebruik met een zachte doek.

Als de schoonmaak niet klopt, kun je het proberen met alcohol, maar wees voorzichtig, anders verwelkomt het het nieuwe gevoel!

6, leun niet tegen de pen nib schrijven

Als je de woorden mooi vindt, koop dan een heel fijne pen. Schrijf nooit tegen een penpunt. Veel mensen schrijven het achterstevoren, en ik heb het ook gedaan. Het resultaat is: schrijf de penpunt rechtstreeks, trek het papier slecht aan, schrijf zeer ongemakkelijk, de pen zal steeds groffer worden, de kwaliteit van de punt zal barsten.

7, anderen

Wanneer u in papieren stootkussentjes schrijft, vermindert u de wrijving om het uiteinde van de elasticiteit te verbeteren.

De pen mag niet op harde materialen zoals metaal worden geschreven om beschadiging van de punt te voorkomen.

De pen moet elke maand worden schoongemaakt om de inkt soepel te laten stromen.

Pennen moeten worden gewassen en bewaard als ze lange tijd niet worden gebruikt.