De Details van het onderhoud van keramische geschenken

- Oct 20, 2017-

Met de ontwikkeling van wetenschap en technologie en de verbetering van de levensstandaard, people's dagelijkse keramiek behoefte ook groeit en verbeteren. Een partij van hoge kwaliteit en gezond keramiek, voor dagelijks gebruik zijn meer en meer populair en verwelkomd door mensen. De details van het onderhoud van keramische giften:

(1) de ideale opslagmethode voor porselein is het plaatsen van porselein in een op maat gemaakte doos. Er zijn sponzen of schuim pads in het vak. Niet samen te stellen twee stukken van porselein. Als u hen om samen te stellen, moet u schuim gebruiken om ze te scheiden. Het is het beste om weer te geven op de vaste houten planken, zoals plank gemaakt van massief hout.

(2) bij het spelen met porselein, handen schoon en droog moeten worden gehouden, en de ring moet worden verwijderd, aangezien de ring zal het krassen van het glazuur van het porselein. Draag geen handschoenen met porselein, porselein omdat het makkelijk te glijden van de hand, fles, mobiel apparaat voor het grote standbeeld van een groot lichaam, zijn over het algemeen twee verbinding aan de randen, dus niet een mobiele-object op het bovenste gedeelte van de nek. Een moet houden van de bodem van één hand en houd de nek in de ene hand om niet te scheiden van de twee stukken die samen hebben is gestikt. Sommige flessen en standbeelden zijn versierd met twee oren. We moeten de oren niet alleen vermeld wanneer wij hen, dus niet te breken of te beschadigen.

Grijpen de belangrijkste artefacten, en geen handvat of porselein accessoires delen, omdat deze plaatsen zeer eenvoudig zijn te breken, of handvat kleverig is, je vangen het handvat gemakkelijk opnieuw harken uit, pakte een seat cover, porselein, de Stoelhoes en de hoofdtekst respectievelijk, Nathan. Zelfs niet de seat cover samen daartoe deel van de eerste om te scheiden, om te voorkomen dat verplaatsen uit pauze.

(3) porseleinen beeld van de figuur in plaats, moeten aandacht besteden aan haar en vingers oppassen voor beeldhouwkunst, omdat de meest slanke prominente, makkelijk te beschadigen. Tegelijkertijd zetten in de beeldhouwkunst, niet een enkele hand sculptuur van het hoofd, omdat het hoofd van een beeld, meestal hand wordt direct ingevoegd in de nek of de instantie moet, om te voorkomen dat de scheiding van hoofd en lichaam, moet het aan kant te houden terug het standbeeld , een standbeeld van de hand. In de handen van porselein markt, moeten de grote kom handen te houden, bogey met een enkele hand te nemen van de plaat, kom van kant, om te voorkomen dat de breuk.

Ontmoeten mensen waardering, één voor één, om een persoon te genieten na het porselein op de houten tafel, de volgende persoon weer waarderen, twee mensen passeert niet het porselein hand in hand voor het geval.

(4) het gebruikelijke onderhoud kan worden afgeveegd met een natte doek porselein. Het porselein-stof borstel met een zachte borstel en poets de gevoel in porselein met een zachte borstel. Gebruik geen water te reinigen ongeglazuurd aardewerk direct, omdat de keramiek wateropname heeft, en de opgegraven keramische vormgeving los is, en sommige van het lichaam make-up bodem is als poeder, kan niet worden gereinigd.