De Pen is een geschenk geworden

- Oct 20, 2017-

Volgens de enquête marktonderzoek bedrijf, maar de meeste gewone mensen hebben zelden gebruikt de pen, de pen-verkoop niet weigeren, maar gestaag.

Waar komt deze verhoging vandaan?

werelds grootste fabrikant van het schrijven van instrumenten voor de versterking van de Parker pen company, ontwerp van de pen, niet alleen verdiept de inktkleur om tegemoet te komen aan de Chinese schriftelijk gewoonten, en ontworpen een speciale "Fu" in de punt van de pen, we weten allemaal de betekenis van het woord, hier is niet veel en sommige unieke ontwerp maakt die de pen niet als een hulpmiddel bij het schrijven, maar ook een goede soort accessoires, de meerderheid van de mensen houden van het bedrijf gebruikt wordt. Uit de pen markt verkoop toont dit dat "pen" geleidelijk cadeau woorden, in de high-end cadeau-industrie is geworden.

Chinees liefde geschenken, Fengnianguojie wederkerigheid gerespecteerd en nu met de verbetering van de levensstandaard, giften is uitgegroeid tot een onderwerp te kiezen van giften voor creatieve, kwaliteit, "pen" werd gebruikt als een hulpmiddel bij het schrijven, een high-end relatiegeschenken nu, denk dat het meer zal spelen en meer invloed in de cultuur van China cadeau.