Metalen LED-loeplamp 40X21MM

Metalen LED-vergrootglaslamp 40X21MM versterkingsfactor: 30x effectieve diameter: 21 mm Materiaal: zinklegering, glazen lensdoos: 240 / ctn * Heldere LED en UV-licht: met deze dubbele LED-lichtbron kunt u objecten duidelijk zien in donkere of onvoldoende lichtomstandigheden . Het UV-licht werkt als een ...

Productdetails

Metalen LED-loeplamp 40X21MM

Versterkingsfactor: 30x

Effectieve diameter: 21 mm

Materiaal: zinklegering, glazen lens

Karton: 240 / ctn

* Helder LED- en UV-licht: u kunt objecten duidelijk zien in donkere of onvoldoende lichtomstandigheden met deze dubbele LED-lichtbron. Het UV-licht werkt als een valse detector voor dingen zoals de papieren valuta, paspoorten, creditcards en reischeques, enz.
* Zakformaat: het is erg handig om mee te nemen en u kunt het overal gebruiken. Het vereist 2 LR1130-batterijen (batterijen zijn inbegrepen).
* Functie: oogloep is geweldig voor rotsverzamelaars, muntenverzamelaars, juweliers, hobbyisten, en maakt ook een geweldig cadeau voor de kinderen om de fantastische kleine wereld te verkennen.
* Opvouwbaar ontwerp: trek het te gebruiken sieradenvergroter uit en plaats het terug wanneer het niet in gebruik is.

* Deze 30x vergrootglas verlichte juwelier loep is gebouwd van duurzaam metaal met een optisch glas dat 21 mm lang is en een dubbel helder LED-licht heeft.Hot Tags: metalen led-loeplamp 40x21mm, China, leveranciers, groothandel, aangepast, te koop

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk