Fles Opener sleutelhanger met Mini Ledlamp

1. verbeterde sleutelhanger: De Mini LED sleutelhangers met u is met belangrijke functies. Wilt u een soda voor het verlichten van vermoeidheid van de dag? Moet u open uw fles dranken wanneer heb je een heerlijk diner met uw gezin? Bent u in het donker? Uw beste assistent sleutelhangers zijn altijd met u. Het niet ruimte innemen en het biedt gemak in vele gebieden van het leven. Dit is wat onze fles opener sleutelhanger voor.2.Various kleur: de sleutelhangers met stijlvol, elegant en uniek ontwerp in drie verschillende kleuren (rood, groen en zwart) werden verzameld in het pakket van de familie-grootte.  Sleutelhangers zullen een item die je niet kan als een family.3.MULTI functionele sleutelhanger geven: Sleutelhangers die zal vereenvoudigen uw dagelijks leven, zijn niet alleen een eenvoudige sleutelhanger. Ze zijn een geweldig flesopener die oplichten van de duisternis met hun multi functionele functie. Kunt u heldere witte LED-verlichting met ON/OFF switch.4.EASY gebruik en slim ontwerp: moet u enkel een klein beetje van druk. Handig voor gebruik en carry thuis, op school, op het werk en overal. Neem een kleine ruimte in de zak. Ons product is ontworpen voor u. Creatief ontwerp, zeer modieuze opener LED sleutelhanger.

Productdetails

Fles Opener sleutelhanger met Mini Ledlamp

1. Materiaal: ABS + metaal

2. Gewicht :14g

Logo:Glazuur/scherm afdrukken.

3. bemonstering tIME:4dags
4.Productietijd:12~18 dags

LED sleutelhanger Feature:

1.BIJGEWERKTE sleutelhanger: deMini LED Keychains met uismet belangrijke functies. Wilt u een soda voor het verlichten van vermoeidheid van de dag? Moet u open uw fles dranken wanneer heb je een heerlijk diner met uw gezin? Bent u in het donker? Uw beste assistent sleutelhangers zijn altijd met u. Het niet ruimte innemen en het biedt gemak in vele gebieden van het leven.Dit is wat onze fles opener sleutelhanger voor.

2. verschillende kleur: De sleutelhangers met stijlvol, elegant en uniek ontwerp in drie verschillende kleuren (rood, groen en zwart) werden verzameld in het pakket van de familie-grootte.  Sleutelhangers zullen een item die je niet kan als een familie geven.

3.MULTI functionele sleutelhanger: Sleutelhangers die zal uw dagelijks leven gemakkelijker te maken, zijn niet alleen een eenvoudige sleutelhanger. Ze zijn een geweldig flesopener die oplichten van de duisternis met hun multi functionele functie. Hier kunt u heldere witte LED-verlichting met aan/uit schakelaar.

4.VLOT ZEDE en slim ontwerp: moet u enkel een klein beetje van druk. Handig voor gebruik en carry thuis, op school, op het werk en overal. Neem een kleine ruimte in de zak. Ons product is ontworpen voor u. Creatief ontwerp, erg in de modeopener LEDsleutelhanger.


XQ10 Kinglaiky giveaways supplier.jpg








XQ8 Jesse contact from Kinglaiky.jpg

Hot Tags: fles opener sleutelhanger met mini led zaklamp, China, de leveranciers, groothandel, aangepast, te koop

Onderzoek

You Might Also Like