Tiny Keyring klein ledje Mini Torch

1. in deze kleine fakkel is waarde voor de kost als het kan een goed relatiegeschenk. Functioneel gebruik en goede reclame gadget. 2. mini grootte fakkels is klein en handig. In geval van vinden u niet iets bij familie of open deur in donker. Deze gadget zal helpen u.2.Mini Led zaklamp stralend licht op uw slot; Genoeg helder laat u hebben geen problemen met het vinden van een ding onder Bank of open de deur in dark.3.This compacte LED zaklamp is een perfecte keuze voor sleutelhangers, rugzakken, boek zakken, ritsen en noodsituaties situations.4.We biedt klanten logo afdrukken en frankeren op tijd voor uw evenement. Eventuele nieuwe problemen met een bestelling, neem dan gerust contact met ons op.

Productdetails

Tiny Keyring klein ledje Mini Torch

1. Materiaal: ABS + metaal

2. Grootte: 7.5 * 4.7 inch

3.logo:Zeefdruk.

4. bemonstering tIME:4dags
5.Productietijd:12~18 dags

Kleine fakkel sleutelhanger Feature:

1. in deze kleine fakkel iswaarde voorkost als het kan een goed relatiegeschenk. Functioneel gebruik en goede reclame gadget.

2.MiniGrootte tOrches is klein en handig. Ikn wanneer u kan niet iets aan familie of open deur in donker vinden. Deze gadget zal u helpen.

2. mini Led zaklamp shining licht op uw slot; Genoeg helder kunt u hebben geen problemen met het vinden van een ding onder Bank of de deur open in donker.

3.Deze compacte LED-zaklamp is een perfecte keuze voor sleutelhangers, rugzakken, boek zakken, ritsen en noodsituaties.

4. webiedt klanten' logo afdrukken en verzendkosten service op tijd voor uw evenement. Elkenieuw onderzoek, neem dan gerust contact met ons op.


XQ10 Kinglaiky giveaways supplier.jpg


XQ8 Jesse contact from Kinglaiky.jpg

Hot Tags: Tiny keyring kleine led mini zaklamp, China, de leveranciers, groothandel, aangepast, te koop

Onderzoek

You Might Also Like