ID Card houder Lanyard

1. id lanyard houder materiaal: hoge kwaliteit leder kunstleer met naaien kwaliteit metaal gesp en PVC ID raam. 2. ID houder grootte geschikt voor alle bankkaart / naam kaart/identiteitskaart; De ID houder portefeuille heeft 1-kaartsleuven + 1 ID venster op de voorgrond. Slank en handig voor gebruikers. 3. de houder van de ID is handig om uw munten houden of kleine Cash veilig wanneer reizen en ID houder Plus Credit Card Slots ontwerp is geschikt voor u te nemen hen uit gemakkelijk vooral Boarding. Het is een goede Helper voor uw reis. 4.multi-doel portemonnee: U kunt ontgrendelen de riem van de hals te worden van een normale Slim Card portemonnee of de Lanyard te gebruiken om een nek ID houder. Welkom voor groothandel of OEM bestellen voor uw bedrijf met lage MOQ.

Productdetails

ID Card houder Lanyard

1.Material: Nylon/polyester

2.size:20 * 90 mm (aangepast)

3. beschikbare grootte:7MM、9MM、10MM、12MM、15MM、16MM、20MM、25MM

4. bemonstering: 3 dagen
5. productietijd: 15dagen

Lanyard Card Holder Feature:

1. id lanyard houder materiaal: hoge kwaliteit leder kunstleer met naaien kwaliteit metaal gesp en PVC ID raam.


2. ID houder grootte geschikt voor alle bankkaart / naam kaart/identiteitskaart; De ID houder portefeuille heeft 1-kaartsleuven + 1 ID venster op de voorgrond. Slank en handig voor gebruikers.


3. de houder van de ID is handig om uw munten houden of kleine Cash veilig wanneer reizen en ID houder Plus Credit Card Slots ontwerp is geschikt voor u te nemen hen uit gemakkelijk vooral Boarding. Het is een goede Helper voor uw reis.


4.multi-doel portemonnee: U kunt ontgrendelen de riem van de hals te worden van een normale Slim Card portemonnee of de Lanyard te gebruiken om een nek ID houder. Welkom voor groothandel of OEM bestellen voor uw bedrijf met lage MOQ.

 


XQ10 Kinglaiky giveaways supplier.jpg

 
Personalised Retractable Lanyards (1).jpg

Personalised Retractable Lanyards (2).jpg

XQ8 Jesse contact from Kinglaiky.jpg

Hot Tags: ID card houder lanyard, China, leveranciers, groothandel, aangepast, te koop

Onderzoek

You Might Also Like