Bagage riemen met TSA-sloten

1. laagste kosten bagage riemen komt een nieuwe TSA beveiligd Bagage riem voor all-in-One Peace of Mind reizen veiligheid. 2. SPEED UP YOUR AIRPORT reizen met een eenvoudig ontwerp dat is gegarandeerd opvallen op de transportband van de bagage te identificeren. Gecombineerd met een stand van de techniek TSA goedgekeurd slot, ontvangt u de ultieme luxe van gemak en veiligheid. 3. niet SLIP OFF OR Elegance - deze uitbreidbare Bagage zal riem stevig grepen bagage met hard elastisch en unieke siliconen antislip-accenten zeem. De toevoeging van de TSA slot voegt die extra laag van beveiliging om dat uw riem komt niet per ongeluk unbuckled veroorzaakt door uw bagage te barsten open in zware transit. 4. langdurige superieure kwaliteit - zware bagage riem met zware snelle verbinding TSA Cijferslot gesp. 2" breed en verstelbaar van 45" - 80" lang naar de grootste koffers passen. 5. ideaal voor beveiligen van buggy's / KINDERWAGENS tot AUTOSTOELTJES en hard case golf of camera apparatuur bij de terminal van de vlucht. Uw set compleet door het in paren rangschikken met onze bijpassende TUFFTAAG bagagelabels!

Productdetails

Bagage riemen met TSA-sloten

1. materiaal: Polyester, ABS gesp + TSA slot

2.size:180 * 5 cm; Dikte: 1.2 mm; Rekening houdend met 50 kg (aangepaste); 200PCS/30*38*39cm/G.W25KG

3.logo: Jacquard/warm transfer printen/afdrukken/borduurwerk /Emboss screen

4. bemonstering: 5days

5. productietijd: 10days

Bagage riemen functie:

1. laagste kosten bagage riemen komt een nieuwe TSA beveiligd Bagage riem voor all-in-One Peace of Mind reizen veiligheid.


2. SPEED UP YOUR AIRPORT reizen met een eenvoudig ontwerp dat is gegarandeerd opvallen op de transportband van de bagage te identificeren. Gecombineerd met een stand van de techniek TSA goedgekeurd slot, ontvangt u de ultieme luxe van gemak en veiligheid.


3. niet SLIP OFF OR Elegance - deze uitbreidbare Bagage zal riem stevig grepen bagage met hard elastisch en unieke siliconen antislip-accenten zeem. De toevoeging van de TSA slot voegt die extra laag van beveiliging om dat uw riem komt niet per ongeluk unbuckled veroorzaakt door uw bagage te barsten open in zware transit.


4. langdurige superieure kwaliteit - zware bagage riem met zware snelle verbinding TSA Cijferslot gesp. 2" breed en verstelbaar van 45" - 80" lang naar de grootste koffers passen.


5. ideaal voor beveiligen van buggy's / KINDERWAGENS tot AUTOSTOELTJES en hard case golf of camera apparatuur bij de terminal van de vlucht. Uw set compleet door het in paren rangschikken met onze bijpassende TUFFTAAG bagagelabels!XQ10 Kinglaiky giveaways supplier.jpg

XQ8 Jesse contact from Kinglaiky.jpg

Hot Tags: bagage riemen met tsa sloten, China, leveranciers, groothandel, aangepast, te koop

Onderzoek

Misschien vind je dit ook leuk